910bda158d494bfdb19775b604d66a00

Å være sammen på nye måter tror vi er bra! Og skjer det samtidig som vi blir undervist om viktige tema er det jo supert! Derfor inviterer vi til Forsamlingslørdag 13. september! 

Vi forstod fort at vårt kjære bedehus vart for lite, og leita etter andre steder som hadde plass til oss alle - både store og små! Det viste seg at vi måtte innta en hel bygd, og reiser derfor til OSTEREIDET denne dagen! Undervisning og bespisning skjer i kirka, og barna skal få boltre seg både i gymsal, klasserom og i uteområdet til barnehagen! 

Barna har eget opplegg hele dagen - og vi har egne personer som tar seg av dette! Det er et utvalg av ungdommer som har gått på bedehuset, og som begynner å bli ganske så voksne. Det gjør at alle foreldere som kan gå fra barna sine får mulighet til å være med på undervisningen! 

Midt på dagen har vi felles pause med intet annet enn - LØRDAGSGRØT! :)

Temaet for dagen har forsamlingskonsulent og pastor Runar Landro. Han skal undervise om "Lederskap i forsamlingen", og vil ta for seg ulike sider ved dette. Vi anser dette som et viktig og aktuelt tema, da det ble tatt opp på årsmøte i år at det skal utarbeides et forslag for vårt bedehus om eventuell ny lederstruktur. 

Vi starter felles kl 10.00. Grøtpause kl 12-13, og undervisning igjen 13-15 (med kaffe og noe til!).

Håper ALLE setter av denne dagen til å være sammen!